O nama

O NAMA

Willona ima primarni cilj pružiti pravim osobama i stručnjacima iz svake oblasti najbolje moguće materijale za one strastvene i profesionalne radnje. Proizvodnju temeljimo na kriterijima kao što su sigurnost, tehnologija, ergonomija i udobnost. Na taj način savršeno ste opremljeni za posao i vaši zaposlenici će sigurno izgledati lijepo i profesionalno.

Naši proizvodi rezultat su dugogodišnjeg iskustva na polju tekstila i stalne potrage za poboljšanjima. To nam omogućava da jamčimo ne samo izvanrednu tehničku kvalitetu odjeće već i vrhunsku praktičnost na radnom mjestu. Tokom proteklih godina izrađivali smo uniforme i opremu za mnoge kompanije na domaćem i stranom tržištu te za vojsku i policiju. Naša vlastita proizvodnja omogućava nam da vam ponudimo uniforme po vašem izboru. Našu odjeću odlikuje moderan dizajn, visokokvalitetni materijali i visok omjer kvalitete i cijene. Za uniforme radne odjeće koristimo samo materijale sa certifikatom EUR1 te renomiranih i najvećih proizvođača tkanina za radnu odjeću.
Naše kolekcije:
Kod naših kolekcija posebnu pažnju posvećujemo visokoj kvaliteti, udobnosti uz veliku slobodu kretanja, funkcionalnim detaljima, modernom dizajnu, kao i velikim izborom boja. Radna odjeća odgovara svakoj figuri i potrebama, kako ženama, tako i muškarcima. Kolekcije se bez problema mogu međusobno kombinirati.
Odaberite profesionalnu radnu odjeću za sve svoje uposlene! Izaberite savršeni „outfit „ ili u skladu sa strukom ili prema bojama svog zanimanja. Po želji ćemo odjeću označiti i logotipom Vašeg preduzeća. Na taj ćete način osigurati usklađeni vanjski nastup i veliku prepoznatljivost svog tima.

Zašto izabrate nas?

Izvrstan Kvalitet

Kod naših kolekcija posebnu pažnju posvećujemo visokoj kvaliteti, udobnosti uz veliku slobodu kretanja, modernom dizajnu, kao i velikim izborom boja.
 

Brz dogovor i realiazacija

Naše mnogobrojno i stručno osoblje je uvijek tu, vama na usluzi.
Brza realizacija isporuke. Za sve kupce imamo obezbijeđen prijevoz robe.

Stručno Osoblje

Naše sposobno osoblje je uvijek spremno da vam da savjete, što omugućava brz i jednostavan dogovor.
 
 

Zadovoljni Klijenti

0
+
Hiljada zadovoljnih korisnika
0
+
Članova tima
0
HR
Korisnička podrša
0
+
Godina u tekstilnoj industriji
0
%
Pozitivnih reakcija