Kontaktirajte nas

Često postavljanaPitanja

Kako biste otkazali narudžbu potrebno je da nas kontaktirate putem telefona ili facebook stranice.

Kako bismo izvršili zamjenu vaše narudžbe potrebno je da nas kontaktirate telefonom na 070 301 201 ili porukom putem facebook stranice.
Nakon toga mi šaljemo zamjenski paket, a vi plaćate samo troškove poštarine zamjenskog paketa koji iznose 9,95 KM.

Kako biste izmijenili narudžbu potrebno je da nas kontaktirate putem telefona ili facebook stranice.

Nakon što ste završili vašu narudžbu, narudžba se pakuje i šalje Euroexpress brzom poštom.
Nakon što paket stigne u skladište Euroexpressa, na broj koji ste nam naveli kao kontakt stiže poruka sa linkom preko kojeg možete pratiti narudžbu.

Narudžbe se inače radnim danima šalju u roku od 24h od potvrđene narudžbe, putem telefona, web stranice ili facebook stranice.
Naše narudžbe se šalju Euroexpress brzom poštom. Brza pošta tu istu narudžbu u većini slučajeva dostavi u roku od 24-48h od dana slanja, osim u određenim gradovima u kojima brza pošta dostavlja samo 1 ili 2 puta sedmično.
Ukoliko je prošlo više od 3-4 dana a vašu narudžbu još uvijek niste zaprimili, najbolje bi bilo da nas kontaktirate putem telefona, emaila ili putem facebook stranice kako bi vam naše kolege pomogle sa problemom.

Povrat možete uraditi tako što vratite artikle u našu maloprodaju ili pošaljete brzom poštom o svom trošku nazad na našu adresu skladišta sa otkupnom cijenom artikla bez poštarine. (npr. ukoliko ste naručili Polar jaknu po cijeni 89,95 KM, te ste vaš paket ukupno platili 97,45 KM sa troškovima poštarine, navodite cijenu artikla kao otkupnu, to jeste 89,95 KM)

Obavezno je označiti otvaranje paketa, te ubaciti fiskalni račun.

Nakon pregleda paketa da je sve uredno, složeno, nekorišteno i uz fiskalni račun mi ćemo kuriru dati novac koji će vam on vratiti.

Adresa za povrat:

Willona d.o.o. PJ Kakanj

ZPO bb, 72240 Kakanj, BiH

070 301 201

Još jednom napomena da označite otvaranje paketa i dostavite fiskalni račun.